HJÄLTAR

För att platsa bland Stonehams hjältar krävs lite mer än att bara vara grym på skidor. Inställningen till sin sport och livet i allmänhet är också en viktig faktor. Våra hjältar är Stonehams livsstil personifierade och vi är stolta över att kunna presentera dem som "våra"!


TEODOR PETERSON

Teodor har under flera säsonger tillhört världseliten på sprint men det var nog först vid OS i Sotji som han på allvar tog en plats i svenska skidälskares hjärtan. Med ett silver och ett brons bidrog han stort till Sveriges rekord-OS. Under hela OS-äventyret tävlade Teodor i Stonehams handskar och i vinter kommer han även att synas i Stonehams nya vinterkollektion med kläder. Det är självklart med stolthet vi placerar Teodor bland våra hjältar!

JULIA LIMBY

Som före detta elitskidåkare med SM-medaljer på meritlistan vet Julia vad som krävs för att nå hela vägen. Men hon vet också vilken njutning det är att bara ge sig ut i terrängen och genomföra ett skidpass. Som kranskulla på Vasaloppet har hon också sett glädjen i ögonen på åkare som grejat världens häftigaste skidlopp. Idag är Julia friskvårdskonsulent och en av landets mest populära arrangörer av skidläger enbart för tjejer. Träffarna blir snabbt fullbokade och Julia njuter av att se hur fler och fler upptäcker tjusningen i sporten. Julia är en av Sveriges absolut bästa ambassadörer för längdskidåkning. Självklart är hon också en riktig Stonehamhjälte!
Stoneham
Stoneham skidkläder Kollektion
Stoneham skidkläder Webshop